Üniversitemiz Bağbaşı Yerleşkesi TOKİ giriş kapısı 1 Kasım 2021 tarihi Pazartesi gününden itibaren yaya girişleri yanında bariyerli plaka tanıma sistemi üzerinden personel araçları ve toplu taşıma araçları giriş ve çıkışlarına açılacaktır.

Ana Nizamiye Kapısı tüm giriş-çıkışlara açık olup, misafir araçları, öğrenci araçları ve diğer  araçlar buradan giriş-çıkış yapmaya devam edecektir. TOKİ giriş kapısı araç plaka tanıma sistemi üzerinden sadece personel araçları ve toplu taşıma araçları giriş ve çıkışlarına açılacağından diğer araçlar TOKİ giriş kapısından alınmayacaktır.

Bu doğrultuda TOKİ giriş kapısından girmek isteyen akademik ve idari personelin mağduriyet yaşamaması açısından araç stiker kartları olmayanların İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığından araç stiker kartlarını temin etmeleri ve stiker kartlarının araçların ön camlarında görünür şekilde yapıştırılmış olması gerekmektedir.