4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI NİHAİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI (2022-2)

Üniversitemiz tarafından 05.09.2022 tarihli Resmi Gazete’de ilan edilen 5 adet sözleşmeli personel alımı ilanımıza yapılan başvurular sonucunda ilan edilen ön değerlendirme sonuçlarına süresi içerisinde herhangi bir itirazda bulunan aday bulunmadığından nihai değerlendirme sonuçları aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

Sözleşmeli Personel pozisyonlarına ASIL olarak yerleşmeye hak kazanan adayların 10.10.2022 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda istenilen belgeleri tamamlamak suretiyle Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına (Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Merkez Yerleşkesi Rektörlük Binası Personel Daire Başkanlığı, Merkez/KIRŞEHİR) ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir.

Belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar.

Asıl olarak yerleşmeye hak kazanan adaylardan süresi içinde başvurmayan veya yerleşme hakkından vazgeçtiğini yazılı olarak bildiren adayların yerine yedek listeden sırası ile yerleştirme yapılacaktır.

Belgelerini teslim eden adayların belge kontrolünün ve haklarında yaptırılacak güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırmasının olumlu olması halinde kendileriyle sözleşme yapılabilmesi amacıyla bildirimde bulunulacaktır.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve haklarında ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli yasal işlemler yapılacaktır.

İlanen duyurulur.

Not: Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Evrak Teslim Tarihleri

03.10.2022-10.10.2022 tarihleri arası.

 

İSTENİLEN BELGELER:

Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Atama Başvuru Formu için tıklayınız.

Özgeçmiş için tıklayınız.

 

ÖNEMLİ NOT: Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 nci maddesinin (b) fıkrasında; "Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez." hükmü bulunmaktadır.