2237 Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı

Sağlık ve Biyoteknoloji Alanında Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi Başlıyor
Üniversitemizin Akademik Gelişim Destek Ofisi koordinatörlüğünde "Sağlık ve Biyoteknoloji Alanında Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi" düzenlenecektir.
Eğitim, 16-18 Aralık 2022 tarihleri arasında yüzyüze olarak gerçekleştirilecektir.

Eğitimin Programının Amacı
Biyoteknoloji ve sağlık bilimleri öncelikli olmak üzere, uygulamalı alanlarda ve yakın disiplinlerde çalışmalar sürdüren akademik personelin, proje hazırlama ve uygulama konularında, temel bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Araştırmacıların, TÜBİTAK destek programlarına yönelik olarak; proje hazırlama sayılarını artırmak, araştırma becerilerini geliştirerek, yeni çalışma konuları belirleme teknikleri ile takım çalışması konusunda yetenek kazandırmak hedeflenmektedir. Ayrıca, proje yazarken dikkat edilmesi gereken konular detaylıca tartışılacaktır.

Eğitim Programının Kapsamı ve Kurgusu
Eğitim programı, TÜBİTAK tarafından desteklenen ulusal ve uluslararası projelerde yürütücülük deneyimi olan ve farklı Üniversitelerde ve Sağlık ve Biyoteknoloji alanlarında çalışan öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirilecektir. Programa eğitici olarak katkı verecek öğretim üyeleri;

Eğitim programı,  teorik ve uygulamalı olarak iki formatta yürütülecektir.  45 katılımcının yer alacağı ilk bölümde, proje önerisi hazırlama süreçleri ile ilgili temel bilgiler verilecektir.  İkinci bölüm ise, katılımcılar 15’er  kişilik 3 gruba ayrılacak ve proje yazma eğitimleri uygulamalı olarak gerçekleştirilecektir. Katılımcıların proje önerisi taslakları bu oturumlarda tartışılacak ve düzeltilecektir.

Bu koşulları karşıladığınızı düşünüyor ve eğitim programına katılmak istiyorsanız, en geç  21 Kasım 2022 saat 23:59’a kadar, aşağıdaki BAŞVURU linkini tıklayarak ulaşacağınız çevrimiçi formu doldurmanız gerekmektedir. Başvuru sonuçları 25 Kasım 2022 tarihinde başvuru sahiplerine şahsen e-posta yoluyla duyurulacaktır.

Başvuru koşullarını öğrenmek için TIKLAYINIZ

Başvuru için TIKLAYINIZ

Eğitim Programı için TIKLAYINIZ