Üniversitemiz tarafından 05.09.2022 tarihli Resmi Gazete’de ilan edilen 5 adet sözleşmeli personel ilanımıza yapılan başvurular sonucunda asıl olarak yerleşen ve 03.10.2022-10.10.2022 tarihleri arasında belgelerini teslim etmeleri istenilen adaylardan göreve başlamak istemeyen adayın yerine, yerleşmeye hak kazanan yedek adayın bilgileri aşağıda listelenmiştir.

Listede ismi olan adayın, 09.12.2022 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda istenilen belgeleri tamamlamak suretiyle Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına (Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Merkez Yerleşkesi Rektörlük Binası Personel Daire Başkanlığı, Merkez/KIRŞEHİR) ŞAHSEN başvurması gerekmektedir.

Belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyen aday bu hakkından vazgeçmiş sayılır.

Süresi içinde başvurmayan veya yerleşme hakkından vazgeçtiğini yazılı olarak bildiren adayın yerine yedek listeden sırası ile yerleştirme yapılacaktır.

Belgelerini teslim eden adayın belge kontrolünün ve hakkında yaptırılacak güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırmasının olumlu olması halinde kendisiyle sözleşme yapılabilmesi amacıyla bildirimde bulunulacaktır.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve haklarında ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli yasal işlemler yapılacaktır.

İlanen duyurulur.

Not: Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (LİSANS) (2022-12)

SN

TC KİMLİK NO

ADI SOYADI

KPSS PUANI

DURUMU

1.

527*****916

AHM*** KIL******

71,59797

2.Yedek

İSTENİLEN BELGELER:

ÖNEMLİ NOT: Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 nci maddesinin (b) fıkrasında; "Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez." hükmü bulunmaktadır.

Atama Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Özgeçmiş İçin Tıklayınız