Akademik Başarı Ödülleri 2023

28.04.2023 tarihli Üniversitemiz Senatosunca revizyonu kabul edilen Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ödül Yönergesi kapsamında; “2022 yılı Akademik Başarı Ödülleri” süreci başlamıştır. Yönergenin Madde-6’da belirtilen Bilim Teşvik Ödülü, Genç Bilim İnsanı Ödülü ve Özel Ödüller başvuruları alınacak olup, başvurular şahsen Rektörlük Makamına (Aysun GENCER- Rektör Yrd. Prof. Dr. Ahmet GÖKBEL Özel Kalem) yapılacaktır. Başvuracak adaylar Ödül Yönergesi Uygulama Esaslarını dikkate alarak Akademik Ödül Puanı Hesaplama Tablosunu doldurmaları gerekmektedir. Bilim Teşvik Ödülü ve Genç Bilim İnsanı Ödülüne başvuracak adaylar Akademik Ödül Puanı Hesaplama Tablosu ve başvuru dilekçesi ile müracaat edeceklerdir. Sıralamaya giren adaylardan daha sonra ayrıntılı dosyaları istenecektir. Özel Ödüllere başvuracak adaylar için ise başvuru dilekçesi ve kanıtlayıcı belgeler yeterlidir.

Akademik Başarı Ödülleri Takvimi

Başlangıç

Bitiş

Yer