Ahi Evran Üniversitesinde Üniversite Sporları Federasyonunun 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Üniversitelerarası (ÜNİLİG) 2. devre, birinci hafta programı çerçevesinde Voleybol ve Hentbol karşılaşmaları yapıldı. 25 Şubat 2015 tarihinde yapılan karşılaşmalarda ilk olarak Bayan Voleybol takımımız ODTÜ Bayan Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma sonunda Üniversitemiz Bayan Voleybol Takımı maçı 3-1 kaybetti. Üniversitemizde aynı gün farklı saatte aynı salonda yapılan Erkek Voleybol Takımı karşılaşmasında Erkek Voleybol Takımımız Ankara Başkent Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Erkek Voleybol Takımımızın maçı 3-0 kazanması ile sonuçlandı.
Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Ünilig Erkekler Hentbol karşılaşmasında ise Üniversitemiz Erkek Hentbol Takımı ODTÜ Erkek Hentbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Erkek Hentbol takımımız ODTÜ’yü 33-27 mağlup etti.