Üniversitemiz, yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizi karşılamak amacıyla Cacabey Meydanı, Kırşehir Şehirlerarası Terminali, Mucur Meydanı, Kaman Terminali ve Çiçekdağı Meydanında stantlar kurdu. Stant görevlileri üniversitemize kayıt yaptırmak amacıyla gelen öğrencilerimizi karşılayarak onlara yardımcı oluyor.
03 – 07 Ağustos 2015 tarihleri arasında stantlarımızda öğrencilerimize kayıt dönemlerinde karşılaşacakları durumlarla ilgili bilgiler aktarılırken Kırşehir Şehirlerarası Terminali ve Sağlık Yüksekokulunda hazır bulunan ücretsiz servislerimiz ile ilgili birimlere öğrenci ve velilerin ulaşımı sağlanıyor. Üniversitemize yerleşen öğrenci ve veliler ilk kez geldikleri şehirde zorluk yaşamadan, karşılaştıkları güler yüz ve kolaylıklar açısından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkürlerini ilettiler.