Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya 03 Ağustos 2015 tarihinde İnönü Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret ederek Tıp Fakültesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezini ziyaret eden Rektör Karakaya, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, Başhekim Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Engin Burak Selçuk ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Karataş’tan Tıp Merkezinin işleyişi hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Rektör Karakaya, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Eğitim Binasında incelemelerde bulunarak İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Üner Kayabaş ve Yrd. Doç. Dr. Engin Burak Selçuk ile Fakülte Sekreteri ve İnönü Üniversitesi Tıp Merkezi Müdürü Güngör Gökçek’ten bina hakkında bilgiler aldı.
Rektör Karakaya, ardından İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Davut Özbağ ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum ile katıldığı görüşmede Tıp Fakültelerinin karşılaştığı ve karşılaşacağı olası sorunları görüştü. Üniversitemiz bünyesinde bulunan Tıp Fakültesi hakkında yapılması gerekenlerle ilgili olarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.