Rektörümüz Akademik Birim Yöneticileri ile Bir Araya Geldi
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı başlamadan önce akademik birim yöneticileri ile Merkez Kantin ve Yemekhane Kompleksi’nde bir araya geldi. 3 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşen toplantıda üniversitede yapılan çalışmalara ilişkin genel değerlendirmelerde bulunarak gelecekte hedeflenen ve girişimde bulunulan projeler hakkında bilgiler veren Rektör Karakaya, toplantının asıl amacının açılacak olan eğitim öğretim yılı değerlendirmesi olduğunu belirtti.
Gençlerin geleceğimiz için çok önemli olduğunu anlatan Rektör Karakaya, her bir birim amirinin, yöneticisinin ve yardımcısının bütün enerjisini harcayarak düzenlenen oryantasyon programı ile birlikte “Biz sizi seviyoruz, siz bizim her şeyimizsiniz.” mesajı vermenin önemli olduğunu söyledi. Öğrenci odaklı bir yönetim anlayışı ile çalışmalarını sürdüren üniversitemizin hedefinin kaliteli eğitim konusunda ilk sıralarda yer almak ve donanımlı öğrenciyi yetiştirmek olduğunu vurgulayan Rektör Karakaya, etkili ve verimli bir akademik yıl geçirilmesi için “En büyük görev en başta bizlere düşmektedir. Yeni eğitim öğretim yılında gayretli ve özverili çalışmalar sonrasında yeni binalarımız ile birlikte daha verimli bir yıl geçireceğimizi düşünüyorum” dedi.
Rektör Karakaya, üniversitede evrensel ölçülerde her türlü bilimsel, akademik ve eğitsel çalışma ortamının mevcut olduğunu, çalışma yapmak isteyen herkes için gerekli her türlü fırsatın ve desteğin verileceğini, ülkemize ve daha da önemlisi gençliğe katkı sağlayacak çalışmalar yapmak isteyen her araştırmacıya desteklerin artarak devam edeceğini vurguladı.
Oluşan bu sinerji ve beraberinde yapılacak çalışmalar ile üniversitemizin hızla gelişimine devam edeceğine inandığını ifade eden Rektör Karakaya, programa katılımlarından dolayı akademik birimlerin yöneticilerine teşekkür etti.