Rektörümüz 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programına Katıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77. yılında ülke genelinde olduğu gibi Kırşehir’de de düzenlenen programlarla anıldı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen anma programına katıldı.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Milletvekili Salih Çetinkaya, Garnizon Komutanı J. Alb. Murat Bulut, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, protokol üyeleri ve daire müdürlerinin katıldığı program, Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı.

Kültür Merkezinde devam eden programda üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Ulvi Özdemir “Çağdaş Bir Devlet Adamı Olarak Atatürk ve Atatürk Devrimlerinin Önemi" isimli bir konferans verdi.