Üniversitemiz ve Kırşehir Belediyesi İşbirliği İçerisinde Çalışacak

Üniversitemiz ve Kırşehir Belediyesi çeşitli projeler üretmek ve geliştirmek adına 15 Kasım 2015 tarihinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Üniversitemiz adına Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Refik Balay ve çok sayıda öğretim elemanı ile Kırşehir Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Emre Şahinci ve birim müdürleri katıldı.

Üniversite – şehir işbirliği kapsamında şehre katkı sağlayacak projelerin konuşulduğu toplantıda Eğitim Fakültesi, Ziraat Fakültesi ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim elemanları projelerinden bahsetti. Daha önce ilki gerçekleştirilen bu toplantıların aylık olarak yapılmasına karar verildi.