Rektör Karakaya Dinozor Meraklısı İlköğretim Öğrencisini Üniversitemize Davet Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, arkeolojik kalıntıları merak eden Samsunlu ilköğretim öğrencisi Hamza Mıdık’ın mektubuna, öğrenciyi üniversitemize davet ederek cevap verdi. Rektör Karakaya, 27 Kasım 2015 tarihinde şehrimize gelen öğrenci ve ailesi ile birlikte Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde kahvaltı yaptıktan sonra makamında bir süre sohbet etti. Üniversitemiz arkeolojik kazı alanlarından çıkarılan bulguları ulusal basından takip ederek yerinde görmek isteyen Hasan Mıdık, Rektör Karakaya ile görüşmenin ardından gergedan, fil, zürafa, maymun ve antilop kemiklerinin muhafaza edildiği antropoloji laboratuvarını gezdi.