Üniversitemiz Rektörü Yerel Basın Mensuplarını Ziyarete Devam Ediyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya 1 Aralık 2015 tarihinde yerel basın mensuplarını ziyarete başladı. Ziyaretlerine 8 Aralık 2015 tarihinde devam eden Rektör Karakaya, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Adem Taşdemir ile birlikte önce Ahi Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eraslan ile görüştü. Ardından Gazeteciler Derneği Başkanı Adem Akkuş ile görüşen Üniversitemiz Rektörü, Kırşehir Çınar Gazetesi Genel koordinatörü Avşar Cihan ile bir araya geldi. Ziyaretlerine Kırşehir Express Gazetesi sahibi Soner Demirbaş ve Memleket Gazetesi sahibi Murat Sürmeli ile görüşerek devam eden Rektör Karakaya yerel basın mensupları ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 

Yerel basını önemsediğini her fırsatta dile getiren Rektör Karakaya, rutin ziyaretlerine devam edeceğini ve çalışmaların birlikte yürütüleceğini ifade etti. 

Üniversitemizin çalışmalarından bahseden Rektör Karakaya, üniversite – şehir etkileşimi konusunda karşılıklı fikir alışverişlerine devam edeceğini vurguladı. Yerel basının üniversitelerin tanıtımına önemli katkılar sağlayabileceğine değinen Üniversitemiz Rektörü Karakaya, yapılacak çalışmalar ile yerel basının güçlendirilmesi gerektiğini ifade etti. 

Yerel basının kamu kurumları için önemini ve tanıtıcı etkisini anlatan Rektör Karakaya, yerel basın mensuplarının işbirliği içinde bir arada daha güçlü olacağını anlattı.