Hayatını Kaybeden Hocamız Prof. Dr. Zafer Bahçeci İçin Üniversitemizde Bir Tören Düzenlendi

Hayatını kaybeden Üniversitemiz Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Zafer Bahçeci için Eğitim Fakültesi önünde bir tören düzenlendi. 17 Şubat 2016 tarihinde, geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrılan değerli hocamız için düzenlenen törene, Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Kurt, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, dekanlar, müdürler ve çok sayıda öğretim elemanı ile öğrenci katıldı. Törende bir konuşma yapan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Prof. Dr. Zafer Bahçeci’nin hayatını bilime ve öğrencilerine adadığını belirterek vefatından duydukları üzüntüyü dile getirdi. Dekan Balay’ın ardından söz alan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel ise çalışkan, ilim aşığı, işini çok iyi yapan dürüst bir insan olarak nitelediği Bahçeci’nin kaybından duydukları üzüntüyü ifade etti. Tören, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile sonra erdi.