Rektör Karakaya Eğitim Fakültesi Akademik Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 23 Şubat 2016 tarihinde Eğitim Fakültesi Akademik Değerlendirme Toplantısına katıldı. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Rektör Karakaya, kaliteyi kurum kültürü haline getirmeyi amaçladıklarını belirterek üniversitemizin başladığı kalite yolculuğunda Eğitim Fakültesini pilot olarak seçtiklerini belirtti. Bu süreci öğretim elemanları ve idari personelin büyük bir özveriyle sahip çıkmalarını isteyen Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitelerin bilgi üreten merkezler olduğunu anlatarak, “Bizim muhatabımız insan, kaynağımız insan, sorumluluğumuz insan üzerine, bu sorumluluğu yerine getireceğiz” dedi. Rektör Karakaya konuşmasının sonunda bu projenin başarıyla tamamlanmasının Türkiye’de model olacağını söyledi.