Üniversitemizden Kırşehir’deki Liselere Özel İlgi

Öğrencilerine iyi bir gelecek sağlamayı ve doğru seçimlerle başarıya ulaşmalarını hedefleyen üniversitemiz, ulusal ve uluslararası alanlarda adını duyurmaya devam ediyor. Üniversitemiz, şehir dışı tanıtım fuarlarına katılmanın yanı sıra Kırşehir’deki liselerde ziyaretlere başladı. 25 Şubat 2016 tarihinde ilimizin önde gelen liselerinden biri olan Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesinde kurulan stantta, öğrencilerin üniversitemizle ilgili merak ettiği sorular yanıtlandı.

2016 – 2017 eğitim – öğretim döneminde Tıp Fakültesine öğrenci alımı yapacak olan üniversitemiz, lise son sınıf öğrencilerinin tercihleri arasında yer almaya başladı. Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği personelleri ve öğrencilerin yer aldığı stantta, 12. sınıf öğrencilerine yerleşkeler ve bölümlerle ilgili bilgiler verildi.

Bu yıl ilk kez başlatılan bu tanıtım faaliyeti önümüzdeki haftalarda diğer liselerle devam edecek.