Boztepe Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencilerine Üniversitemiz Gezdirildi

Üniversitemiz yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası alanda hızla tanıtılmaya devam ediyor. Ulusal ve uluslararası tanıtım faaliyetlerinin yanında yerel anlamda da tanıtım faaliyetlerine ara vermeden devam eden üniversitemiz, 26 Şubat 2016 tarihinde Boztepe Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerini Bağbaşı Yerleşkesinde ağırladı. Tüm liselere kapılarını açan üniversitemizde misafir öğrencilere yerleşke ve bölümler hakkında bilgi verildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Fen Edebiyat Fakültesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Merkez Kütüphaneyi ziyaret eden öğrenciler, üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerle birlikte derse girip yemekhane de onlarla birlikte yemek yedi.

Üniversitemizdeki sosyal yaşamı ve yerleşke alanını beğendiğini söyleyen öğrenciler tercihlerinde Ahi Evran Üniversitesinin ilk sırada yer alacağını ifade ettiler.