Üniversitemiz İstanbul’da Tanıtıldı

Üniversitemiz, iyi bilim insanları ve nitelikli öğrenciler yetiştirme konusunda eğitim-öğretime devam ederken, diğer taraftan ilimiz ve il dışında üniversite tercihi yapacak öğrencilere üniversitemizi tanıtmak için eğitim fuarlarına katılıyor. Üniversitemiz bu kapsamda, 24 Şubat 2016 tarihinde, Final Eğitim Kurumları ve Esenler Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Üniversiteler Fuarı”na katıldı.

Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde 70’e yakın eğitim kurumunun katıldığı fuarda üniversitemizin standı yoğun ilgi gördü. Esenler ve yakın ilçelerdeki liselerden fuarı ziyaret eden binlerce üniversite adayı, her geçen gün Anadolu’nun yükselen eğitim kurumlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen üniversitemizi yakından tanıma imkânı buldu. Üniversitemiz hakkındaki sorulara çeşitli basılı ve görsel materyaller ile cevap verilirken kurulan sanal tur gezinti bilgisayarı sayesinde ziyaretçilerin üniversitemizi yakından izleyebilmeleri sağlandı.