Üniversitemiz Üniversite-Sanayi İşbirliği Oluşturma Yolunda Önemli Adımlar Atıyor

Üniversitemiz, üniversite-sanayi iş birliğini en üst düzeyde uygulamak için yeni paydaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede üniversitemizde, 25 Şubat 2016 tarihinde yurt içinde ve dünya pazarında bilinen, Kırşehir’in önde gelen sanayi kuruluşu Petlas ile iş birliği oluşturmak ve geliştirmek için bir toplantı düzenlendi. Üniversitemiz Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Kurt, Üniversitemiz Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı Müdürü Doç. Dr. Yunus Karataş, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Erol Albayrak ile Uzman Şevket Zişan Bilge Yağcı, Petlas Genel Müdürü Yahya Ertem, Ar-Ge görevlileri Duygu Hadımlıoğlu, Canan Yüksel, Ahmet Çetinalp ve İnsan Kaynakları Müdürü Mithat Durdoğan katıldı. Toplantıda, karşılıklı iş birliği imkânları ile ilgili neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.