Kutlu Doğum Haftası Üniversitemizde Kutlandı

Üniversitemizde, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) doğumunun 1445. yıldönümünü kutlamak amacıyla Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında 19 Nisan 2016 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda mini bir konser ve konferans düzenlendi. Etkinliğe, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, dekanlar, müdürler, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Üniversitemiz Tasavvufi Halk Musikisi Korosu’nun, Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kubilay Kolukırık şefliğinde verdiği tasavvuf konseri ile başlayan etkinlik, Kırşehir Müftüsü Mehmet Şahin’in konuşmacı olduğu konferansla devam etti. Konuşmasında Hz. Muhammedin hayatından kesitler sunan Mehmet Şahin, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.

Etkinliğin sonunda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt da bir konuşma yaparak Kırşehir Müftüsü Mehmet Şahin’e katılımlarından dolayı teşekkür etti.