Üniversitemizde Veri Tabanı Eğitimi Düzenlendi

Üniversitemizde, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Turnitin Akademik İntihali Engelleme Yazılımı ile SciFinder veri tabanını araştırmacıların kullanımına sunuldu. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, dünyanın en büyük karşılaştırma veri tabanını kullanarak, özgün olmayan içerik açısından kontrol ve araştırmacıya çalışmalarında kolaylıklar sağlayan Turnitin Akademik İntihali Engelleme Yazılımı ile kimya alanında hizmet sunan SciFinder veri tabanının kullanıma sunulmasının ardından eğitim semineri düzenledi. Turnitin Akademik İntihali Engelleme Yazılımı ile SciFinder veri tabanı firma yetkilileri tarafından, 20 Nisan 2016 tarihinde Fen-Edebiyat Fakültesi Aşıkpaşa Konferans Salonunda verilen seminere araştırmacılar tarafından yoğun katılım oldu.