Üniversitemiz Rektörü “23 Nisan Çocuklarını” Ağırladı

Geçmişini unutmayan ve geleceğini önemseyen üniversitemiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocukları üniversitemizde ağırladı. 22 Nisan 2016 tarihinde Üniversitemiz Senato Salonunda, Final Eğitim Kurumları 4 ve 5 yaş grup çocukları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti.

Çocukların marşlarla karşıladığı Rektör Karakaya, ana sınıfı çocukları ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Böylesine önemli bir günü dünyada bayram olarak kutlayan başka bir millet olmadığını ifade eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu açıdan çocuklara şanslı olduklarını söyledi. Çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, çocukların gelecekte hangi mesleği seçmek istediklerini sorarak onlara tavsiyelerde bulundu.

Misafir çocuklarla tek tek ilgilenen Prof. Dr. Vatan Karakaya, çocuklara üniversite anısına hediye verdi. Rektör Karakaya’ya kendi yaptıkları hediyeleri veren çocuklar, üniversiteden 23 Nisan marşlarıyla ayrıldılar.