Üniversitemiz Sivaslı Öğrencilerle Buluştu

Yeni akademik birimleriyle birlikte öğrenci sayısını artırmayı hedefleyen üniversitemiz, yoğun tanıtım faaliyetleriyle üniversite adayı öğrencilere Ahi Evran Üniversitesini tanıtmaya devam ediyor. 25-26 Nisan 2016 tarihlerinde Sivas Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumlarını Tanıtım Günlerinde üniversitemiz de stant açtı.

Üniversite adayı öğrencilerin meslek seçimine rehberlik etmek ve tercihlerine yön verebilmek amacıyla bilgiler aktaran Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği personelleri, aynı zamanda üniversite adayı öğrencilere Ahi Evran Üniversitesini anlattı. 20 üniversitenin katıldığı tanıtım günlerinde, bölümler ve üniversite hakkında 12. sınıf öğrencilerine üniversitemiz standında detaylı bilgi verildi. 38 liseden öğrencilerin ziyaret ettiği fuarda öğrencilere üniversitemizi tanıtıcı materyaller hediye edildi.