Üniversitemiz Ankara’da Binlerce Öğrenciyle Buluştu

Yenilikçi üniversite olma parolasıyla hareket eden üniversitemiz Ankara’da düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarları”nda binlerce öğrenciyle bir araya geldi.

İlk olarak 28-29 Nisan tarihlerinde Etimesgut Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen, çok sayıda eğitim kurumunun katıldığı etkinliğe konuk olan Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği çalışanlarımız, üniversite adaylarına şehrimizi ve üniversitemizi anlattı.

Bu etkinliğin ardından 30 Nisan 2016 tarihinde Ankara Congresium’da ÖZDE-BİR tarafından düzenlenen “3. Üniversite Tanıtım Günü”ne katılan çalışanlarımız, Ankaralı üniversite adaylarını ve velilerini üniversitemiz hakkında bilgilendirdi. 40’ın üzerinde üniversitenin katıldığı ve yaklaşık 10 bin ziyaretçinin gezdiği fuarda üniversitemiz standı yoğun ilgi gördü.