Üniversitemizde Günümüzde Kişisel Marka Olmanın Önemi Anlatıldı

Üniversitemiz Kişisel ve Kariyer Gelişim Topluluğu tarafından "Yirmili Yaşlarda Marka Olmak" konulu bir seminer düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak Uzman Elbruz Erdoğan katıldı. 

3 Mayıs 2016 tarihinde Fen-Edebiyat Fakültesi Aşıkpaşa Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerde, öğrencilerimize kendilerini bir markaya dönüştürmenin püf noktalarını anlatan Elbruz Erdoğan, gerçek başarının ancak kendimizi mutlu ve huzurlu hissettiğimiz şeyleri yaparak mümkün olabileceğinin altını çizdi. Katılımcılara, korku motivasyonuyla değil sevgi motivasyonuyla hareket etmeleri gerektiğini ve değerlerle sağlamlaşmış bir kişilik inşa edip onu koruyarak yaşamda kalıcı başarılar elde edebileceklerini söyleyen Erdoğan, hayal kurmanın ve umut etmenin de çalışmak kadar önemli olduğunu vurguladı. 

Seminer sonunda aynı zamanda üniversitemiz mezunlarından olan Elbruz Erdoğan’a Kişisel ve Kariyer Gelişim Topluluğu tarafından plaket verildi. Mezun olduğu üniversitede aldığı bu hatırayı başköşede saklayacağını dile getiren Erdoğan, Ahi Evran Üniversitesinde kendisini misafir edenlere teşekkür etti.