Stratejik Plan Hazırlıkları Kapsamında Öğrencilerle Bir Araya Gelindi

Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, 2017-2021 Stratejik Planı hazırlıkları kapsamında katılımcılık yaklaşımı ile çalışmalarına devam ediyor. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı bu çerçevede,  29 Nisan 2016 tarihinde Üniversitemiz Toplantı Salonunda en önemli iç paydaşımız olan öğrencilerimizle stratejik plan üzerine bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz, stratejik plan hazırlanırken ilk defa öğrencilerle bir araya gelindiğini belirterek onların çalışmaların içine dâhil edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversitemiz yönetiminin paydaş görüşlerine ve planın katılımcı yaklaşımla hazırlanmasına önem verdiğini belirten Yılmaz, günümüz stratejik plan çalışmalarında en büyük problemin paydaş katılımının sağlanamamasından kaynaklandığını belirtti. Yılmaz, üniversitemiz stratejik plan çalışmalarında bütün paydaşların katılımını sağlayarak katılımcılığı temel ilke olarak benimsediklerini, bunun neticesinde üniversitemizin idealleri doğrultusunda geleceğine ışık tutacak olan planın en iyi şekilde hazırlanmasında öğrencilerimize de büyük iş düştüğünü söyledi.

Öğrencilerimize stratejik plan hakkında bilgiler verilen toplantıda, üniversitemiz mali hizmet uzmanları tarafından stratejik planın öneminden, neden ve nasıl hazırlandığından bahseden bir sunum yapıldı.

Toplantının sonunda görüş, istek ve önerilerini sunan öğrenciler, sürece dâhil edilmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.