Rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya’dan Bilimsel Etkinliklere Tam Destek

Bölgesinin ve ülkesinin lider üniversitelerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen üniversitemiz, bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Üniversitemizin ortağı olduğu ya da yürütücülüğünü gerçekleştirdiği projelerin ve bilimsel faaliyetlerin arttırılması konusunda oldukça hassas davranan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, göreve geldiği günden bu yana bireysel olarak da birçok bilimsel etkinliğe katılarak üniversitemizin uluslararası platformlarda tanınması sürecine katkı sağlıyor. Üniversitemizin uluslararasılaşma sürecine önem verdiğini her platforma dile getiren Rektör Karakaya, bu konuda fırsatlar oluşturmak amacıyla çeşitli girişimlerde bulunarak hem ulusal hem de uluslararası birçok fuar, sempozyum, kongre vb. bilimsel çalışmaya katılım ve ev sahipliği yapma konusunda üniversite olarak destek sağlayacaklarını ifade ediyor. Kalite yönetiminin birer parçası olan bu çalışmalar kapsamında 13-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Makedonya’nın başkenti Üsküp’te düzenlenen “International Conference on Social Sciences and Humanities” isimli konferansa tam zamanlı destek verilirken 23-25 Ağustos 2016 tarihlerinde İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenecek olan “2nd International Conference on The Changing World and Social Research” isimli konferansa da yine tam zamanlı destek verilecek. 

“International Conference on Analysis and Its Applicatıons” Konferansı Hazırlıklarında Sona Gelindi

Bunların yanı sıra üniversitemizin ev sahipliğini yapacağı ve dünya ülkelerinden birçok bilim insanın katılacağı “International Conference on Analysis and Its Applicatıons” 12-15 Temmuz 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Üniversitemizin bilgi üretme, bu bilgiyi ürüne dönüştürme ve toplum yararına paylaşma misyonuyla örtüşmek üzere önümüzdeki yıllarda da ulusal ve uluslararası düzeyde birçok bilimsel etkinlik için girişimler de devam ediyor.

Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen ve üniversitemizin destek sağladığı uluslararası bilimsel etkinliklerin linklerine ulaşmak için tıklayınız.

International Conference on Analysis and Its Applications- http://icaa2016.ahievran.edu.tr

ICSSH2016 | International Conference on Social Sciences and Humanities- http://icssh.ibu.edu.mk

2nd Internatıonal Conference on The Changing World and Social Research – http://2016.icwsr.org