Rektör Karakaya İstişare Toplantılarına Devam Ediyor 

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya 1 Kasım 2016 tarihinde Ziraat Fakültesi öğretim elemanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Ziraat Fakültesinde gerçekleştirilen kahvaltıya Rektör Karakaya ile birlikte, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil de katıldı.

Ziraat Fakültesinin mevcut durumunun ve ihtiyaçlarının konuşulduğu kahvaltıda Prof. Dr. Vatan Karakaya, öğretim elemanlarının çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziraat Fakültesinin şehir için önemine değinen Rektör Karakaya, üniversiteye tahsisi yapılan alanın Ziraat Fakültesi Uygulama Alanı olarak aktif kullanılması gerektiğinin altını çizdi. 

Pilot üniversitelerden biri olmanın verdiği sorumlulukla Ziraat Fakültesine önemli işler düştüğünü ifade eden Rektör Karakaya, tarım ve hayvancılık konusunda şehrin ihtiyaçlarına göre hareket edilmesini ve bu konuda çalışmalara başlanılması gerektiğini belirtti. Şehir ve üniversite işbirliğinde şehrin gelişmesine katkı sağlayacak çalışmalarda tarım ve hayvancılığın ön plana çıktığını anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, projeleri sıralayarak yapılması gerekenler hakkında açıklamalarda bulundu. 

Öğretim elemanlarının ihtiyaçlarını ve sorunlarını da dinleyen Rektör Karakaya, yapılacak tüm çalışmalarda akademik personelin yanında olduÄŸunu sözlerine ekledi.Â