Rektör Karakaya, Hentbol Takımımızın Maçını İzledi

Spora ve sporcuya önem verdiğini her fırsatta dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ahi Evran Üniversitesi Spor Kulubü bünyesindeki hentbol takımının maçını izledi. Hentbol takımımız, 13 Mart 2017 tarihinde kendi sahasında Kayseri Zirve Opal Hentbol Takımını 36-29 mağlup etti. 2.Ligin son karşılaşmasını Kırşehir’de yapan takımımız, 1. Lig Play Off maçlarına katılmayı açık ara farkla garantiledi.

Karşılaşmayı izleyen Rektör Karakaya, hentbol takımımıza güvendiğini belirterek, takımımızın her türlü ihtiyacına destek vereceklerini söyledi. 2.Lig’de yenilgisiz mücadele eden takımımız, 11-15 Nisan 2017 tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan 1. Lige yükselme maçlarına katılacak.