Rektör Karakaya, Öğrenci Yurtlarını Ziyaret Ediyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, her fırsatta öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Öğrencileri yurtlarda ziyaret eden Rektör Karakaya, barınma koşulları ve eğitime ilişkin konularla ilgili olarak öğrencileri dinledi. 20 Mart 2017 tarihinde Ahi Evran ve Saliha Sultan Kız Öğrenci Yurtlarını ziyaret eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, ilk olarak Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Faruk Şahin ile makamında bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

KYK İl Müdürü Şahin ile görüşmelerinin ardından yurtların konferans salonlarında öğrencilerle bir araya gelen Rektör Karakaya, onların dilek ve taleplerini dinleyerek onlara eğitimleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Sohbet havasında geçen görüşmede öğrencilerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Prof. Dr. Vatan Karakaya, onlara üniversite eğitimlerini iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyleyerek mezun olduklarında onları ülkemiz için çalışan başarılı bireyler olarak görmek istediğini sözlerine ekledi.