Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Üniversitemizde Akademisyenlerle Bir Araya Geldi

Bir dizi ziyaret ve toplantıya katılmak üzere ilimize gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, il yöneticileriyle görüşmelerinin ardından üniversitemizde akademisyenlerle buluştu. 1 Nisan 2017 tarihinde Yunus Emre Toplantı Salonunda üniversitemiz yöneticileri ve akademisyenlerle bir araya gelen Bakan Bozdağ, ülke gündemini değerlendirdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ akademisyenlerle yaptığı toplantının ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı da makamında ziyaret etti. Rektör Karakaya Bakan Bozdağ’a üniversitemizin fiziki yapısı ve projeleri hakkında brifing verdi. Üniversitemize yapılan yatırımları değerlendiren Bakan Bozdağ ise üniversitemizin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek yapımı tamamlanan ve devam eden inşaatlar hakkında Rektör Karakaya’dan bilgi aldı.

Ziyaretin sonunda Rektör Karakaya tarafından Bakan Bozdağ’a günün anısına hediye verildi.