Üniversitemizde İç Tetkik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Geçtiğimiz günlerde üniversitemizde gerçekleşen iç tetkikin ardından sonuç değerlendirme toplantısı yapıldı. 28 Eylül 2017 tarihinde Yunus Emre Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Küçük, Türkiye Kalite Derneğinin Yönetim ve Kalite Danışmanı ve Eğitimcisi Taner Çavdar, üniversitemiz kalite koordinatör yardımcıları ile iç tetkikçileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, iç tetkik aşamasında yorucu bir maratondan geçildiğini söyleyerek bu süreçte emeği geçen personele teşekkür etti. İç tetkik sürecinin kalite çalışmalarında önemli adım olduğunu belirten Kurt, süreç sonunda hazırlanan raporların objektif olduğunu ifade etti. Kalite sürecinin devam edeceğini vurgulayan Prof. Dr. Mustafa Kurt, iç tetkik sonucu hazırlanan raporların değerlendirilerek üniversitemizin dış denetime hazır hale getirileceğini söyledi. Toplantı, iç tetkikçilerin raporlarının sunulması ve değerlendirilmesinin ardından sona erdi.