Rektör Karakaya Hiç Durmadan Her Yerde Çalışmaya Devam Ediyor

Ahi Evran Üniversitesinin gelişimini önemseyen ve tüm çalışmaları yakından takip eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, sabahın erken saatlerinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi şantiyesini ziyaret etti. 19 Ekim 2017 tarihinde şantiyede çalışan işçilerle birlikte çay içerek inşaatların son durumu hakkında bilgi alan Rektör Karakaya, inşaat alanında incelemeler yaptı.

Üniversiteye ve şehre hizmet edecek olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ile yakından ilgilenen Prof. Dr. Vatan Karakaya, inşaat tamamlandığında hastanenin şehre ayrı bir prestij kazandıracağını söyledi. Hastane inşaatının hızla tamamlanması için çalışmaları değerlendiren Prof.Dr. Vatan Karakaya, Ahi Evran Üniversitesinin yakın bir zamanda bölgesinde marka üniversitelerden biri olacağını ifade etti.