Rektör Karakaya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Süleyman Eraslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 29 Kasım 2017 tarihinde Kırşehir Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.  

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) üniversitelerin yapısında değişikliğe gittiğini belirterek bu değişiklik kapsamında üniversitelerin artık bulunduğu bölgenin kalkınmasında faydası olacak projeler üreteceklerini söyledi. Bu kapsamda kendilerinin de Kırşehir’in kalkınmasında ve gelişiminde faaliyette bulunduklarını ifade eden Rektör Karakaya, Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte iş birliği içinde çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi. Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Süleyman Eraslan’ı tebrik eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, Eraslan’a görevinde başarılar diledi.

 

Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan Kırşehir’in gelişmesi ve kalkınması için her türlü imkândan yararlanacaklarını belirterek üniversitemiz ile çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ve üniversitemize destek vereceklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırşehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan Rektör Karakaya’ya teşekkür etti. 

Ziyaretin sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan, Eraslan Güneş Enerji Sistemleri Fabrikasını gezerek incelemelerde bulundu.