Rektör Karakaya Hentbol Takımımızın Yöneticilerine Takdir Belgesi Verdi

Sportif faaliyetleri destekleyen ve gençlerin sporla ilgilenmeleri için üniversitemizde çalışmaları hızlandıran Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, başarıları ödüllendirmeye de devam ediyor. 28 Kasım 2017 tarihinde rektörlük makamında Ahi Evran Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımı yöneticilerini misafir eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, yöneticileri takımın başarılarından dolayı tebrik etti. Hentbol takımının başarılarının artarak devam etmesi için üniversite yönetimi olarak takımın her daim yanında olduklarını belirten Rektör Karakaya, Kulüp Başkanı Doç. Dr. Mahmut Erbey, Şube Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Kazım Kaya ve Kulüp Menajeri Yrd. Doç. Dr. Yakup Akyel’e başarılarından dolayı takdir belgesi verdi.