Mucur Ticaret ve Sanayi Odasından Rektör Karakaya’ya Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ilimizin kalkınması ve üniversitemizin gelişmesi anlamında sivil toplum kuruluşları ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Mucur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Çağlayan ve beraberindekiler 6 Aralık 2017 tarihinde Rektör Karakaya’yı ziyaret etti.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede pilot üniversite projelerinin Mucur’a sağlayacağı katkılar değerlendirildi. Mucur’un gelişip büyümesi için gereken çabayı gösterdiklerini belirten Mucur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ferhat Çağlayan, üniversitemizin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi kapsamında gerçekleştirecekleri projelerde Mucur’a yapacakları katkılardan dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür ederek üniversitemiz ile işbirliği içinde çalışmaktan memnun olacaklarını dile getirdi.

 

Üniversitelerin artık bulundukları bölgelerin kalkınmasında ve ihtisaslaşmasında önemli roller üstlendiğini söyleyen Rektör Karakaya, Kırşehir ve ilçeleri için pilot üniversite projeleri ile katkı sağlayacaklarını ve halkımızın bu faaliyetlerden faydalanacağını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, Mucur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Çağlayan ile beraberindekilere teşekkür etti.