Tıp Fakültesi Öğretim Üyemiz Başhekim Olarak Atandı

Akademik kadrosunu güçlendiren ve fiziki imkanlarını artırarak nitelikli eğitim ve öğretime başlayan Üniversitemiz Tıp Fakültesi, akademik personelinin başarısı ile de adından söz ettiriyor. Bu başarılarla birlikte Tıp Fakültemiz öğretim üyeleri sağlık alanında önemli görevlere getirilmeye devam ediyor. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Figen Tuncay, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine atandı. Alanında önemli çalışmalar yapan Tuncay, hastane yönetimi olarak hastaların sağlığı için yeniliklerin de devam edeceğini söyledi. Tıp Fakültesi akademik personelinin üniversiteye olduğu kadar şehre de fayda sağlayacak özverili çalışmalarından dolayı mutlu olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, yeni görevinden dolayı Prof. Dr. Figen Tuncay’ı tebrik etti.