Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Kurt Hentbol Takımımız ile Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Kurt, Ahi Evran Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı ile öğle yemeğinde bir araya geldi. 25 Ocak 2018 tarihinde Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen yemeğe Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü ve Kulüp Başkanı Doç. Dr. Mahmut Erbey, Şube Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Kazım Kaya, Kulüp Menajeri Yrd. Doç. Dr. Yakup Akyel, antrenörler ve sporcular katıldı.

Yemek öncesi kısa bir konuşma yapan Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Kurt, bilimsel başarılar ve projeler ile üniversitemizin ismini her platformda duyurmayı amaç edindiklerini belirterek Ahi Evran Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımının da göstermiş olduğu sportif başarılarla bu amaca hizmet ettiğini kaydetti. Kısa sürede 1. Lige yükselen ve sportif başarılara imza atan hentbol takımımıza her türlü desteği sağladıklarını ve sağlamaya da devam edeceklerini vurgulayan Kurt, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek karşılaşmalarda Ahi Evran Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımından galibiyet beklediklerini söyledi. Ahi Evran Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı sporcuları ve teknik ekibine başarılar dileyen Prof. Dr. Mustafa Kurt, yemek sonunda sporcular ve teknik ekip ile hatıra fotoğrafı çektirdi.