Öğrencilerin Kitap Bağışı İsteğine Rektör Karakaya’dan Destek

Geçtiğimiz aylarda Rektör-Öğrenci Buluşmaları kapsamında Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya gelerek onları dinleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu buluşma sırasında öğrencilerin isteği üzerine Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu Kütüphanesine kitap desteğinde bulunma sözü vermişti. Verdiği sözü yerine getiren ve öğrencilerin ihtiyaçlarını her fırsatta karşılamaya özen gösteren Rektör Karakaya, Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu yönetimini ve öğrencilerini makamında ağırlayarak kütüphanelerine kitap desteğinde bulundu. 22 Şubat 2018 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen görüşmeye Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdal Baltacı, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erhan Dürüst, Yüksekokul Sekreteri Ali Demir ile Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programı öğrencilerinden Gülsüm Yağız, Kübra Bodur ve Veteriner Sağlık Programı öğrencisi Gamze Özdemir katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, kütüphanelerin gençlerin bilgi yuvası olduğunu ve onların bu yuvalardan yeterince verim almaları için kendilerine de büyük sorumluluklar düştüğünü belirterek kitap desteğinde bulunduğunu ifade etti. Gençlerin ülkemizin geleceği olduğunu sürekli vurgulayan Prof. Dr. Vatan Karakaya, öğrencilerin okudukları bölümlerden mezun olduklarında eğitim gördükleri alanda uzman kişiler olmalarının önemini anlattı.

Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdal Baltacı, yüksekokul kütüphanesine yaptıkları desteklerden dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür ederek gençlerin bu kitaplardan faydalanacağını söyledi.