Rektör Karakaya Tarih Bölümü Öğretim Elemanları ile Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bölüm başkanları ile yaptığı istişare toplantılarına devam ediyor. 28 Şubat 2018 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Toplantı Salonunda Tarih Bölümü Başkanı ve öğretim elemanları ile bir araya gelen Rektör Karakaya, onlarla fikir alışverişinde bulundu. Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya istişare toplantısında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel de eşlik etti.

Toplantıda TSE tarafından verilen Kalite Yönetim Belgesini tüm birimleri ile alan Türkiye’nin ilk ve tek üniversitesi olduğumuzu anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, bundan sonra daha verimli şekilde çalışılması gerektiğini dile getirdi. Kalite çalışmalarının da aralıksız devam ettiği bilgisini veren Rektör Karakaya, akademisyenlerin bu doğrultuda da çalışma sistemlerini geliştirmelerini istedi. Kaliteli bir neslin kaliteli üniversiteler sayesinde oluşacağının altını çizen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, tüm akademisyenlerin planlı ve verimli çalışmalarının gerekliliğini anlattı. Akademisyenlerin öğrencilerle olan ilişkilerine de değinen Rektör Karakaya, akademisyenler öğrencilerle aile gibi olmalarını ve onların taleplerini göz önünde bulundurmalarını istedi.

Toplantı sonunda Prof. Dr. Vatan Karakaya bölüm başkanları ve öğretim elemanları ile görüşmelerine devam edeceği bilgisini verdi.