İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Atanan Öğretim Görevlimize Rektör Karakaya’dan Tebrik

Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Özdemir’in İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanmasının ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Özdemir’i makamına davet etti. 2 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen görüşmede Rektör Karakaya, Öğr. Gör. Mehmet Özdemir’e yeni görevinde başarılar diledi.

Üniversitemizde görev yaptığı süre içerisinde hem akademik hem de idari anlamda başarılı çalışmalar yapan Öğr. Gör. Mehmet Özdemir’in yeni göreviyle birlikte Kırşehir’e önemli katkılar sağlayacağını belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, görevi boyunca özverili çalışmalarından dolayı Öğr. Gör. Mehmet Özdemir’e teşekkür ederek plaket verdi.

Kırşehir için yapılacak her katkıya emek vermekten mutlu olacaklarını ifade eden Özdemir, Rektör Karakaya’ya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.