Rektör Karakaya En Çok Kitap Okuyanları Ödüllendirdi

Nitelikli ve yetişmiş insan kavramına vurgu yapılan üniversitemizde 54. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Merkez Kütüphanesinden en çok yararlanan akademik ve idari personel ile öğrencilere plaket verildi. 29 Mart 2018 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen programa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Dilber Sarıkaya da katıldı.

Kitap okumanın önemine dikkat çeken ve öğrencilerin kütüphane kullanımını daha etkin hale getirmek istediğini belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, kitap okumanın en iyi kişisel gelişim yöntemlerinden biri olduğunu söyledi. Yaşadığımız çağın bilgi çağı olduğunu ifade eden Rektör Karakaya, kitapların kişilere informasyon ve birikim kazandırdığını da sözlerine ekledi.

Ãœniversitemiz Merkez Kütüphanesinden en çok kitap ödünç alan akademik personel ArÅŸ. Gör. Mustafa Armut, idari personel Servet Özörer, öğrencilerimiz Büşra Kara ile Ä°lknur Turgut plaket ve hediyelerini Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın elinden aldı. Ayrıca 2017 yılında Merkez Kütüphaneye yapmış olduÄŸu kitap bağışı nedeniyle Dr. Öğr. Ãœyesi Murat TuÄŸuca’ya da plaket ve hediye takdim edildi.Â