Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Tarafından Rektör Karakaya’ya Brifing Verildi

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 54. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya bir ziyaret gerçekleştirildi. 29 Mart 2018 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Dilber Sarıkaya, Dr. Öğr. Üyesi Metin Tunç ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personeli katıldı. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve Dr. Öğr. Üyesi Metin Tunç tarafından Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen “Nitelikli Akademik Yazım Teknikleri” konulu seminer öncesi Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Dilber Sarıkaya, Dr. Öğr. Üyesi Metin Tunç ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personeline konu ile ilgili bir sunum yapıldı. Tunç sunumunda, Akademik Bilimsel Performans Değerlendirilmesi ve Yayın Performans Ölçüm Sistemleri konusu ile Web Üzerinde Özelleştirilmiş Atıf Tabanlı Araştırma Kaynağı olan “InCites” veri tabanını anlattı.