Kırşehir Valisi İbrahim Akın Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Geçtiğimiz günlerde Kırşehir Valiliğine ataması yapılan Vali İbrahim Akın, 30 Mayıs 2018 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya iade-i ziyarette bulundu.

Üniversiteleri geleceğimiz olan gençleri hayata hazırlayan kurumlar olarak değerlendiren  Vali İbrahim Akın, buradan mezun olan gençlerin iyi yetiştirilmiş ve alanlarında başarılı bireyler olmasının ülkemiz için önemli olduğunu söyledi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin de öğrencilerini yetiştirmesindeki kalitesini çalışmalarıyla gösterdiğini dile getiren Vali Akın, kalite ve pilot üniversite sürecinin ilimiz için önemli faaliyetler arasında olduğunu söyleyerek üniversitemiz ile iş birliği içinde çalışmaya özen göstereceklerini kaydetti.

Üniversitemizin fiziki ve genel yapısı hakkında Vali İbrahim Akın’a bilgiler veren Rektör Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin pilot üniversite projelerini anlatarak projeler sayesinde ilimize sağlanacak katkılara değindi. Üniversite olarak kalite sürecinde de büyük ivme kat ettiklerini söyleyen Prof. Dr. Vatan Karakaya, sürecin devam ettiğini ve ilerleyen dönemlerde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin her alanda örnek alınan bir üniversite olacağını sözlerine ekledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Vali İbrahim Akın’a teşekkür etti.