Rektör Karakaya İl Müftüsü Mehmet Yaman’ı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir İl Müftülüğü görevine yeni atanan İl Müftüsü Mehmet Yaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 31 Mayıs 2018 tarihinde müftülük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Üniversitelerin şehirle iç içe ve birlikte olmasını önemsediklerini her fırsatta dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu anlamda şehrin dinamikleri ile görüşmeler yaptığını belirterek üniversitemiz tarafından hazırlanan şehrin kalkınmasına katkı sağlayacak projeleri anlattı. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olarak şehrin ihtiyaçlarına cevap verecek, sosyal, kültürel ve ekonomik yapısına katkı sağlayacak çalışmalar içinde olduklarını söyleyen Rektör Karakaya, şehrin dinamikleri ile birlikte şehir için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Prof. Dr. Vatan Karakaya görevine yeni başlayan İl Müftüsü Mehmet Yaman’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak meslek hayatında başarılar diledi.

Kırşehir için yapılacak tüm faaliyetlerde müftülük olarak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile iş birliği içinde olmaktan mutluluk duyacaklarını belirten İl Müftüsü Mehmet Yaman, üniversitelerin ilim yuvası olduğunu ve ilme hizmet edenlerin desteklenmesi gerektiğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Mehmet Yaman, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür etti. 

Ziyaretin sonunda Rektör Karakaya, ziyaret anısına İl Müftüsü Mehmet Yaman’a hediye verdi.