ÇEMAŞ Genel Müdürü Kağan Özkan Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

ÇEMAŞ Döküm Sanayi A.Ş. nin göreve yeni başlayan Genel Müdürü Kağan Özkan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 31 Mayıs 2018 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılık fikir alışverişinde bulunuldu.

ÇEMAŞ Döküm Sanayi A.Ş. olarak Kırşehir’in sanayisi ve ekonomisini güçlendirmek için çalıştıklarını belirten ÇEMAŞ Genel Müdürü Kağan Özkan, bu anlamda Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile de iş birliği içinde olmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Kırşehir’de gelişmiş bir sanayiye ihtiyaç duyulduğunu ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinden mezun olan gençlere istihdam alanlarının oluşmasının önemine dikkat çeken Prof. Dr. Vatan Karakaya, ilimizin gelişip büyümesi için üniversite olarak çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, ÇEMAŞ Genel Müdürü Kağan Özkan’a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 

Ziyaret sonunda ÇEMAŞ Genel Müdürü Kağan Özkan, günün anısına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya hediye verdi.