Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Bölgesel olmanın yanında ulusal olmaya da önem veren, dış paydaşları ile sürekli iletişim halinde olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ülkemizdeki diğer üniversitelerin rektörlerini ağırlamaya devam ediyor. 3 Temmuz 2018 tarihinde Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş’i makamında ağırlayan Rektör Karakaya, Rektör Pakiş ile üniversitemizin kalite sürecini değerlendirdi. Ziyarete Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel de eşlik etti.    

Üniversitemizin kalite sürecinden başarılı bir şekilde geçerek Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Türkiye’nin kalitede tescillenen ilk ve tek devlet üniversitesi olmasından dolayı Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı tebrik eden Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, üniversitemizin diğer üniversitelere de model oluşturduğunu ifade etti. Rektör Pakiş, üniversitelerin tercih edilirliğinde Kalite Yönetim Sistemi Belgesine sahip olmasının önemli bir ayrıcalık olduğunu söyledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, kalitede tescillenmiş bir üniversite olma sürecini başarılı bir şekilde geçtiklerini ve kalite sürecinin üniversitemizde hala devam ettiğini anlattı. Rektör Karakaya, bir basamak daha ileride olan Mükemmellik Ödülüne Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin aday olduğunu da sözlerine ekledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş’e teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Rektörlük Terasından üniversitemizin inşaatlarını göstererek tek tek anlatan Rektör Karakaya, üniversitemizin fiziki yapısı hakkında Rektör Pakiş’i bilgilendirdi.