Rektör Karakaya Milletvekilleri Hacı Turan ve Mustafa Kendirli’yi Ziyaret Etti

Siyasiler ve bürokratlarla ikili görüşmelerini sürdüren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 16 Temmuz 2018 tarihinde Ankara 3. Bölge Milletvekili Hacı Turan ile Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli’yi ziyaret etti. Milletvekilliğine seçilen Hacı Turan ve Mustafa Kendirli’ye görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Prof. Dr. Vatan Karakaya, Turan ve Kendirli’nin şehrimiz ve ülkemiz için başarılı işler yapacağına inandığını söyledi.

Üniversitemizin mevcut durumu ve geleceğe yönelik planlarını milletvekilleri Hacı Turan ve Mustafa Kendirli’ye aktaran Rektör Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini adına yakışır bir üniversite olarak yoluna devam ettirmek istediklerini anlattı. Pilot üniversite projeleri, kalite süreci, akademik ve fiziki gelişmeler hakkında Turan ve Kendirli’yi bilgilendiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, yapılabilecek iş birlikleri ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Rektör Karakaya’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Ankara 3. Bölge Milletvekili Hacı Turan ile Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve şehrimiz için yapılabilecek her türlü çalışmada yer almaktan mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.