Üniversitemiz Standı Kayseri'de Tercih Yapacak Öğrenciler İçin Kuruldu

Öğrencilerinin gelişimini önemseyen ve tercih döneminden başlamak üzere mezun oluncaya kadar öğrencilerine rehberlik ederek kariyerlerine yön vermeye çalışan üniversitemiz, 23 Temmuz 2018 tarihinde Kayseri'de stant açtı. Tercih döneminin başlaması ile birlikte üniversitemizi tercih edecek öğrencilere danışmanlık hizmeti vermek, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini tanıtmak ve üniversitemizde yaşanan gelişmeler ve değişimlerden öğrencileri haberdar etmek için Kayseri'de aday öğrencilerle bir araya gelindi. Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği personeli tarafından bilgilendirilen aday öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği üniversitemiz standında aday öğrencilere tanıtım filmleri izletilerek üniversitemizi tanıtacak çeşitli materyaller hediye edildi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini yakından tanıma imkânı bulan aday öğrenciler, üniversitemizde yeni açılan bölümlere ilgi gösterdiler. Barınma sorununun olmamasını bir avantaj olarak değerlendiren aday öğrenciler, üniversitemizin kültürel, sosyal ve akademik gelişiminin yanı sıra fiziksel gelişiminin de kendileri için bir tercih nedeni olduğunu söyledi.