Rektör Karakaya Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Bilal Gümüş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 29 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin genel durumu hakkında Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş’e bilgiler verdi. Üniversitemizin pilot üniversite seçilmesinin ardından ilimizin kalkınmasına fayda sağlayacak birçok proje gerçekleştirdiklerini kaydeden Rektör Karakaya, bu projelerin hayata geçmeye başladığını ve Kırşehir’in gelişerek büyümesinde önemli bir etken olduğunu söyledi. Üniversitemizin fiziki yapısı hakkında da Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş’e bilgiler veren Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin hem fiziki anlamda hem de bilimsel çalışmalarıyla bölgesinde parlayan bir yıldız olacağını anlattı. Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine yeni atanan Bilal Gümüş’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Rektör Karakaya, Gümüş’e yeni görevinde başarılar diledi.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Rektör Karakaya, Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş’e günün anısına bir hediye verdi.